Op welke dagen is Pointbreak Tattoo open?
Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag is Pointbreak Tattoo geopend van 10.00 tot 17.30. Op donderdag werk ik in Julianadorp bij Seaside Tattoo. Houdt Facebook in de gaten voor eventuele tijdelijke wijzigingen in de dagen en tijden (bijvoorbeeld wanneer de shop dicht is i.v.m. een conventie of vakantie).

Hoe kan ik een afspraak maken?
Kom langs in de shop in Sneek om een afspraak te maken. In sommige gevallen is het handig om dan eerst een afspraak te plannen om je idee te bespreken, dan kan ik de tijd voor je nemen en met je brainstormen over je ideeën. Woon je ver weg of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen op de dagen dat ik werk? Gebruik dan het contact formulier of stuur een mailtje naar info@pointbreaktattoo.nl. Ik reageer niet op appjes, smsjes, berichten op mijn facebookpagina of op mijn instagram. Ik houd de communicatie graag centraal.

*Krijg je geen mail terug? Check eerst even je spam folder, daar wil het nog wel eens in terecht komen.

Waarom heb je voorrang als je in de shop komt om je afspraak te maken?
Wanneer je in de shop een afspraak maakt heb je ”voorrang” in de agenda.

Waarom? Vaak zijn er een aantal mailtjes beantwoord waarin er beschikbare datums zijn doorgegeven. We kunnen niet elke keer als iemand de shop binnenkomt eerst alle mail doorspitten om te kijken of iemand al heeft geantwoord. Het scheelt vaak maar enkele dagen in de agenda, maar hierdoor komt het af en toe voor dat de datums die je via mail doorgegeven krijgt al weer bezet zijn als je geantwoord hebt.

Hoe kan ik mij voorbereiden op mijn tattoo?
Zorg dat je goed gegeten hebt en genoeg slaap hebt gehad. Haal van tevoren alvast huishoudfolie en eventueel Bepanthen in huis voor de verzorging van je tattoo. De uitleg voor de verzorging krijg je van mij als ik je tattoo heb gezet.

Ontwerp je alle tattoos zelf?
Ik maak alle ontwerpen voor de tattoos die ik zet zelf. Ik zet geen ontwerpen die al gezet zijn bij iemand anders. Als je iets moois hebt gezien op internet kun je dit uiteraard wel naar mij sturen ter inspiratie. Zo kan ik voor jou een uniek ontwerp te maken. Ik maak geen ontwerpen voordat er een tattoo afspraak gepland is. Op de dag van de afspraak laat ik je het ontwerp zien. Mocht je dan iets aan willen passen dan verander ik dat uiteraard. Zo komen wij samen tot het perfecte ontwerp voor jou!

Mag ik een vriend of vriendin meenemen naar mijn tattoo afspraak?
Dit mag gerust, maar liever niet meer dan 1 persoon ivm drukte. Kinderen meenemen kan helaas niet.

Tatoeëer je mensen onder de 18?
Ik heb besloten om geen mensen onder de 18 te tatoeëren. Ook niet als je toestemming hebt, helaas.

Hoe duur is een tattoo?
Dit hangt volledig af van wat jij wilt. Een realistische leeuw tatoeëren kost bijvoorbeeld een stuk meer tijd dan een  oldschool roosje en een hele sleeve (arm vol) in kleur kost weer meer tijd dan een sleeve in black and grey. Wanneer ik weet wat voor tattoo jij wilt, welk formaat en op welke plek,  dan kan ik een inschatting voor je maken.

Kan ik pinnen?
Ja, je kunt pinnen in de shop. Ik doe niet aan betalingsregelingen,  wat betekent dat de tattoo betaald zal moeten worden op de dag dat hij gezet wordt.

Waar kan ik het beste parkeren?
Op het Veemarktplein kun je de hele dag parkeren voor 2 euro. Alle andere parkeerplaatsen, zoals het Martiniplein, in de binnenstad zijn voor +- 2 uren. Parkeergarage ”Boschplein” is ook nog een mogelijkheid.