Op welke dagen is Pointbreak Tattoo open?
Omdat ik op verschillende plekken werk heb ik geen vaste dagen of tijden. Als we een afspraak inplannen overleg ik met jou welke dag en eventueel locatie goed uitkomt.

Hoe kan ik een afspraak maken?
Ik werk met een planningsperiode van 3 maanden. Verder dan dit plan ik niet vooruit. Ik plan 1x per 3 maanden de agenda in en daarna zijn de boekingen weer gesloten. Houd Instagram en Facebook in de gaten om te zien wanneer de agenda open gaat.

Wanneer de agenda open is kun je een mailtje sturen naar pointbreaktattoosneek@gmail.com. Zet hierin je idee, het formaat, de plek, welke stijl je wilt en stuur evt voorbeelden van tattoos die jij mooi vindt.

Ik heb er voor gekozen om mij op een aantal stijlen te focussen (zie insta feed voor de stijlen die ik graag doe). Ik krijg graag veel vrijheid in het ontwerp en wil voor iedereen een eigen en uniek ontwerp maken. Op deze manier haal ik het beste uit mijzelf en krijg jij het mooiste resultaat. Dit betekent dat ik uit alle aanmeldingen, de projecten kies die mij het meest aanspreken en waar ik het meest van kan leren.

Hoe kan ik mij voorbereiden op mijn tattoo?
Zorg dat je goed gegeten hebt en genoeg slaap hebt gehad. Haal van tevoren alvast huishoudfolie en eventueel Bepanthen Tattoo in huis voor de verzorging van je tattoo. De uitleg voor de verzorging krijg je van mij als ik je tattoo heb gezet. Trek kleding aan die comfortabel zit. Het is ook handig om te denken aan de plek waar je de tattoo laat zetten. Zet je iets op je kuit? Trek dan geen skinny jeans aan maar een loszittende broek.

Ontwerp je alle tattoos zelf?
Ik maak alle ontwerpen voor de tattoos die ik zet zelf. Ik zet geen ontwerpen die al gezet zijn bij iemand anders. Als je iets moois hebt gezien op internet kun je dit uiteraard wel naar mij sturen ter inspiratie. Zo kan ik voor jou een uniek ontwerp te maken. Ik maak geen ontwerpen voordat er een tattoo afspraak gepland is. Op de dag van de afspraak laat ik je het ontwerp zien. Mocht je dan iets aan willen passen dan verander ik dat uiteraard. Zo komen wij samen tot het perfecte ontwerp voor jou!

Mag ik een vriend of vriendin meenemen naar mijn tattoo afspraak?
Dit mag gerust, maar liever niet meer dan 1 persoon ivm drukte. Kinderen of huisdieren meenemen kan niet.

Tatoeëer je mensen onder de 18?
Ik heb besloten om geen mensen onder de 18 te tatoeëren. Ook niet als je toestemming hebt, helaas.

Hoe duur is een tattoo?
Dit hangt volledig af van wat jij wilt. Elke tattoo is weer anders. Wanneer ik weet wat voor tattoo jij wilt, welk formaat en op welke plek,  dan kan ik een inschatting voor je maken.

Hoe kan ik betalen?
Afhankelijk van de plek waar ik werk kun je contant betalen of ik stuur je een betaalverzoek/tikkie. Ik doe niet aan betalingsregelingen,  wat betekent dat de tattoo betaald zal moeten worden op de dag dat hij gezet wordt.

Verkopen jullie cadeaubonnen?
Nee, dit verkopen we helaas niet meer.